Hlavní obsah

Řidič prorazil autem zeď, ve voze zemřel

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLATOVY
Aktualizováno

Osmadvacetiletý řidič zemřel při noční nehodě ve Švihově na Klatovsku. Se svým vozem vylétl v plné rychlosti ze silnice a narazil do zděné garáže u rodinného penzionu.

Článek

Řidič vozu Volkswagen Golf nezvládl zatáčku a s autem narazil do jedné zdi garáže, prolétl jí a zastavil se až o druhou zeď.

Havárie se stala v půl jedné v noci.

"Muž byl na místě mrtvý, utrpěl zranění neslučitelná se životem," řekla mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Nehoda se stala v půl jedné v noci. Řidiči už nebylo pomoci. Foto: HZS Plzeňského kraje.

"Řidiče jsme z vozu hned po neštěstí nevyprošťovali, protože lékař konstatoval smrt. Tělo jsme vyprostili, až když policisté nehodu zadokumentovali," řekl mluvčí krajských hasičů Alena Marešová.

„Slyšela jsem ránu, kouknu ven a nikde nikdo. Až potom začalo zvonit signalizační zařízení. Tak jsme vyběhli z baráku v domnění, že se k nám vloupali zloději. Pak jsme viděli tu zkázu.,“ popisovala dramatické okamžiky majitelka restaurace a penzionu U Lišků Marie Lišková. Garáž podle jejích slov sloužila jako sklad proviantu. „Teď to tam vypadá jako po výbuchu bomby,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám