Hlavní obsah

Po 17leté Nikole pátrá policie marně už pátý den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Již pátým dnem kriminalisté pátrají po sedmnáctileté Nikole Tereškové z Frýdku-Místku, která v noci na neděli odešla z domova a zanechala dopis na rozloučenou s tím, že se utopí kvůli osobním problémům.

Článek

Ve čtvrtek byl do pátrací akce nasazen i vrtulník, z jehož paluby kriminalisté prohledávají nejen břehy potoka na okraji Frýdku-Místku, kde byl naposledy zachycen signál mobilního telefonu dívky, ale i mnohem širší okolí. Právu to řekl mluvčí frýdecko-místecké policie Ivan Žurovec. Břehy potoka už v minulých dnech marně pročesávaly tři desítky policistů.

„Je to místo, kam ráda chodila a odkud v sobotu o půlnoci naposledy poslala SMS příteli, v níž se také s ním rozloučila. Od té doby je její mobil vypnutý,“ uvedl. Opakovaně kriminalisté prověřují i další místa, kde by se dívka mohla zdržovat, hlavně u kamarádek ve Frýdku-Místku, Ostravě a Opavě, pátrají i v Rakovníku, kde žije její přítel.

Matka dívky, Iva Terešková, v minulých dnech Právu řekla, že Nikola trpí psychickými problémy, nějakou dobu strávila v léčebně a má sklon k sebepoškozování, už dříve se pořezala na rukou. Podle matky se dívka neuměla rozhodnout, zda bude bydlet s ní nebo u přílete na Rakovnicku, a ani jednomu tím nechtěla ublížit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám