Hlavní obsah

Řidička v Písku nadýchala 4,77 promile alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PÍSEK
Aktualizováno

Smutný pracovní úlovek zaznamenali v pondělí policisté při dopravní kontrole v Písku. Jedna z kontrolovaných řidiček neváhala dýchnout do přístroje, i když musela vědět, že není všechno v pořádku. Policisté se nestačili divit, když nadýchala těžko uvěřitelných 4,77 promile. Policisté ženu už obvinili.

Článek

Ženu policisté kontrolovali ve večerních hodinách při řízení vozu Škoda Favorit. „Policisté třiačtyřicetiletou ženu obvinili z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekl mluvčí jihočeských policistů Jaroslav Beran.

Ženu zadržela společná hlídka policistů a městských strážníků.

Před dvěma lety začátkem července chytila policejní hlídka v Českých Budějovicích ženu dokonce s 5,35 promile v dechu. Odběru krve se osmadvacetiletá žena odmítla podrobit.

Řidičský průkaz jí přitom policisté kvůli alkoholu sebrali už o den dříve, kdy způsobila nehodu a nadýchala 3,45 promile alkoholu. Žena ale o den později znovu usedla za volant a v dechu měla ještě téměř o dvě promile alkoholu víc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám