Hlavní obsah

Motorkářské video: Pro mě to skončilo, řekl muž, který dal záznam na internet

Právo, jjí
HAVLÍČKŮV BROD

Osmadvacetiletý Martin Hvězda, který umístil na internet záznam bláznivé jízdy motorkáře z Havlíčkova Brodu do dvaadvacet kilometrů vzdáleného Ždírce nad Doubravou, odmítá dál cokoliv k případu říkat.

Článek

Pro mlčenlivost se rozhodl po týdenním tlaku některých médií na svoji osobu. „Už k tomu nebudu říkat vůbec nic, pro mě ta věc skončila,“ řekl Hvězda v neděli odpoledne Právu. Pod zmíněným tlakem odmítl potvrdit i to, zda o víkendu v souladu s dřívějším příslibem šel na havlíčkobrodský dopravní inspektorát vypovídat, i když nepřímo připustil, že s vyšetřovatelem zřejmě hovořil. „S policajty žádný problém nemám,“ poznamenal při krátkém rozhovoru.

Už v týdnu Martin Hvězda odmítl, že by měl se samotnou šílenou jízdou, kdy tachometr ukazoval rychlost blížící se 300 kilometrům v hodině, cokoliv společného. „Video jsem dostal na cédéčku na motorkářském srazu, už ani nevím od koho, mám ho od roku 2006. Jediné, co jsem udělal, že jsem to dal před čtyřmi měsíci na internet. Ani motorku už nemám,“ zrekapituloval Hvězda.

Policie nechtěla v neděli případ nijak komentovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám