Hlavní obsah

Policie dopadla mladíka podezřelého ze sexuálního napadení dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHOMUTOV

Policie dopadla mladíka, který minulý týden v Chomutově sexuálně napadl teprve devítiletou dívku. Podle TV Nova násilník přehodil dívce přes krk drát a donutil ji, aby s ním šla do blízkého lesíka. Děvče se vracelo ze školy kolem přivaděče pod Lipanskou ulicí.

Foto: Policie ČR, ČTK

Identikit chlapce, po kterém pátrala policie.

Článek

Čtrnáctiletý chlapec napadl dívku u umělého koryta, kterým teče voda do přehrady. Poté ji svléknul donaha a začal ji osahávat. Následně jí řekl, ať se oblékne a šli zpět na cestu.

Tam ji povalil na zem, kopal ji a vláčel po zemi, uvedla Nova. Poté ji začal škrtiti se slovy, že ji nemůže nechat žít. Dívka duchapřítomně začala předstírat, že je mrtvá. Chlapec ji poté svalil do koryta vodního přivaděče, kde ji unášel proud.

Dívka volala o pomoc, místní obyvatelé ji vytáhli z vody a donesli k sobě domů, kde ji zahřívali, jelikož byla promrzlá. Na místo následně přijela přivolaná záchranná služba. Dívka celý incident se štěstím přežila.

"Dívka neutrpěla zranění, jež by si vyžádalo léčbu v nemocnici, měla pouze šok. Bližší informace ke způsobu přepadení nemohu zveřejnit," řekla Novinkám mluvčí chomutovské policie Marie Pivková.

Reklama

Související články

Chlapec přepadl v Chomutově desetiletou dívku

Policie pátrá po chlapci, který v pondělí krátce před 13:00 přepadl v Chomutově desetiletou dívku. Děvče se vracelo ze školy kolem přivaděče pod Lipanskou...

Výběr článků

Načítám