Hlavní obsah

Opilec ohrožoval manželku, přivolaného policistu pořezal

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nožem zaútočil v sobotu na přivolanou policejní hlídku opilý muž v Praze. Jednomu ze zasahujících policistů útočník pořezal šlachy na ruce, zraněný skončil v nemocnici. Policisté přijeli na místo, protože muž ohrožoval svou manželku.

Článek

Agresivní muž napadal manželku ve Vrchlického ulici. „Když policisté přicházeli k bytu, otevřely se dveře a agresivní muž vyběhl s nožem v ruce, kterým napadl jednoho z policistů,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Brožová.

Policista se bude léčit několik měsíců, jelikož mu útočník poranil šlachy na ruce. „Útočníka policisté pomocí donucovacích prostředků zklidnili a spoutaného ho převezli na záchytnou stanici,“ doplnila mluvčí policie.

„Vypil větší množství alkoholu a bylo nutné, aby se ze své opilosti nejdříve vyspal, uzavřela mluvčí s tím, že poté policisté muže převezli na policejní stanici kvůli podezření z trestných činů útok na veřejného činitele a ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám