Hlavní obsah

Opilý policista z Trutnova zastřelil muže a jeho psa

– TRUTNOV • Aktualizováno

Zastřeleného muže a jeho psa má na svědomí policista z Trutnova. Podle dostupných informací došlo k události v sobotu v ranních hodinách. Policista byl opilý. Případ šetří inspekce ministerstva vnitra. Ta Novinkám potvrdila, že muž zemřel.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Článek

„K události došlo,“ potvrdila Novinkám policejní mluvčí Iva Marková. Případ však nechtěla blíže komentovat. Prý ho nyní vyšetřuje inspekce ministerstva vnitra.

"Ano, muž zemřel," potvrdila Novinkám Martina Lídlová z inspekce ministerstva vnitra. Nic bližšího však říct nechtěla, protože událost je na začátku vyšetřování.

Policista byl v civilu

Novinkám člověk blízký k rodině zesnulého muže sdělil, že k události došlo po půl třetí ráno. V té době začal štěkat pes, kterého měl provokovat opilý policista. Ten byl v civilu. Muž vstal a seběhl dolů, aby zjistil, co se děje.

Po chvilce došlo mezi mužem a opilým policistou k potyčce. Během ní skončil policista na zemi, vytáhl zbraň a zastřelil psa i muže. Podle blízkého zdroje měl být napadený muž postřelen do nohy a následně do hrudi.

Záchranka jej měla posléze oživovat, ale marně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám