Hlavní obsah

Provoz na D5 komplikoval převrácený tahač

SVOJKOVICE
Aktualizováno

Provoz na 86. kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov v úterý ráno komplikovala nehoda kamiónu. Nákladní vozidlo před šestou hodinou ráno narazilo do středových svodidel a převrátilo se. Úsek byl průjezdný pouze odstavným pruhem. Další nehoda kamiónu se odehrála na D8.

Článek

"Auta se tam začínají štosovat, ale dramatické kolony se netvoří. Samozřejmě je potřeba, aby motoristé věnovali řízení zvýšenou pozornost. Odtahová služba odhadla práce na odklízení havarovaného kamiónu zhruba na dvě hodiny,“ řekl krátce po osmé hodině ráno Novinkám operační důstojník dálniční policie ve Svojkovicích.

Podle dostupných informací se převrátil pouze tahač, zatímco přívěs zůstal na kolech. Postavit vozidlo bylo komplikované kvůli tomu, že tahač ležel na boku a kola měl přímo u svodidel. Nehoda se obešla bez zranění.

Na 18. kilometru dálnice D8 směrem na Teplice došlo k další nehodě kamiónu. Kvůli jeho vyprošťování byl dálniční tah zhruba na půl hodiny uzavřen. Novinkám to sdělil dispečer Centra dopravních informací.

Reklama

Výběr článků

Načítám