Hlavní obsah

Řidič BMW dostal v rychlosti smyk, po srážce zemřel

– ZLÍN
Právo, jr

Pětadvacetiletý muž přišel v pondělí večer o život v Březnické ulici ve Zlíně. Řidič BMW dostal ve vysoké rychlosti smyk a od svodidel se odrazil přímo na protijedoucí škodovku.

Článek

„Řidič z Třebíče přijížděl kolem půl osmé večer ve směru od Březnice na Zlín. V levotočivé zatáčce jel ale rychleji než měl, auto dostalo smyk, najelo do levé poloviny silnice a narazilo do kovových svodidel. Odtud se černé BMW odrazilo a vzápětí se srazilo s octávií, kterou řídila devětatřicetiletá žena,“ popsala událost mluvčí krajská policejní mluvčí Zlíně Jana Bartíková.

„Viník nehody utrpěl zranění, kterým po převozu na oodělení ARO Baťovy krajské nemocnice podlehl. Jeho spolujezdec a řidička z druhého vozu utrpěli lehká zranění s dobou léčení přibližně tři týdny,“ doplnila Bartíková.

Po havárii odvezli záchranáři pětadvacetiletého řidiče do nemocnice, kde přes pomoc lékařů zemřel. foto: HZS Zlínského kraje

Řidička z protijedoucího auta alkohol před jízdou nepila. U těžce zraněného řidiče, který později zemřel, polisté dechovou zkoušku na místě neprováděli. Na vozech vznikla škoda za 170 tisíc korun. Policisté museli dopravu v místě nehody oboustranně odklánět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám