Hlavní obsah

Při tragické nehodě u Černé Hory se auto rozpůlilo o strom

Právo, pko
ČERNÁ HORA

Jeden lidský život vyhasl ve čtvrtek nad ránem při dopravní nehodě na silnici z Brna na Svitavy. Mladý řidič osobního auta Ford Mondeo zřejmě ve vysoké rychlosti nezvládl řízení a vyletěl ze silnice.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Vůz se po nárazu doslova rozpůlil, řidič neměl šanci přežít.

Článek

„Z auta skoro nic nezbylo. Doslova se rozpůlilo o strom. Bohužel řidiči už nebylo pomoci, neměl vůbec šanci přežít,“ řekl Právu vyšetřující policista. Půlka auta byla zaklíněná pod stromem u silnice, druhá polovina po nárazu odlétla asi o padesát metrů dál. Po celé ploše byly rozesety trosky a zakrvácené oblečení.

„Ve 3:33 hodin přijalo krajské operační středisko výzvu k dopravní nehodě se zraněním v Černé Hoře. Na místo byl ihned vyslán tým rychlé lékařské pomoci z Blanska. Po nárazu do stromu utrpěl dvaadvacetiletý muž velice těžká poranění, při příjezdu záchranné služby nejevil známky života a zasahující lékařka konstatovala smrt,“ řekl mluvčí záchranářů Barbora Zuchová.

Podle stop na místě zřejmě řidič dostal v zatáčce smyk a svoje vozidlo už nezvládl. U nehody zasahovalo několik jednotek hasičů, kteří po zásahu pomohli uklidit trosky ze silnice. Doprava na frekventované trase nebyla přerušena, policisté ji řídili kyvadlově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám