Hlavní obsah

Záhadné úmrtí: ženu našli policisté na dně studny

Právo, Karel Otcovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Krajští kriminalisté v Ústí nad Labem prověřují úmrtí ženy v Mukově na Teplicku. Podle zdroje Práva našli policisté ženu v neděli na dně improvizované studny u jedné z víkendových chat v obci.

Článek

„Kvůli složitosti prošetřování případu, nebudeme v tuto chvíli poskytovat bližší informace,“ řekla Právu mluvčí ústecké policie Šárka Poláčková.

Co se stalo v malé obci na úpatí Českého středohoří se zhruba stovkou obyvatel zůstává zahaleno tajemstvím. Zatím není zřejmé, jestli byla žena zavražděna, nebo zda spadla do studny nešťastnou náhodou.

Podle místních zavolal policii a záchranku ke zraněné ženě její druh, který byl sám údajně pobodaný. „Myslím, že večer před tím něco slavili, byl slyšet hluk. Pak se zřejmě pohádali a porvali,“ řekl Právu muž, který si nepřál být jmenován.

„Slyšela jsem několik verzí, nevím která z nich je pravdivá,“ řekla Právu starostka spádové obce Hrobčice Božena Zemanová. K tragédii podle ní došlo na dvoře chaty, kterou zejména o víkendech obývali muž a žena ve věku přibližně padesát let. „Ta chata je zřejmě prokletá, před lety se v ní oběsil její původní majitel,“ dodala starostka.

Reklama

Výběr článků

Načítám