Hlavní obsah

Muž týral své rodiče, policisté ho vykázali z bytu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Policisté v pondělí vykázali na deset dnů z bytu šestadvacetiletého muže z Olomouce. Opakovaně týral své rodiče v bytě, kde s nimi žije. Za stejné prohřešky byl mladík odsouzen již předloni v lednu Okresním soudem v Olomouci.

Článek

„Muž měl od února letošního roku v domě, kde bydlí se svými rodiči, tyto urážet, fyzicky napadat, demoloval zařízení bytu a vyhrožoval jim. Útoky byly vždy agresivnější, když se syn vrátil domů pod vlivem alkoholu. Rodiče již nezvládali útokům syna čelit, měli strach ze stupňující se agresivity, a proto celý případ opět ohlásili policii,“ řekla Právu v úterý olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová.

Násilník svým jednáním podle ní způsobil škodu na majetku za 24 tisíc korun. „Šetřením bylo zjištěno, že se tohoto jednání opět dopouštěl i přesto, že již v lednu 2006 byl OS v Olomouci odsouzen pro trestný čin týrání osoby žijící ve společně obývaném domě nebo bytě,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám