Hlavní obsah

Na brněnské dálnici létalo auto

PRAHA

Sobotní provoz na brněnské dálnici D1 přibrzdily dvě dopravní nehody. Při první přelétl kolem poledne ve směru na Prahu osobní vůz svodidla a dopadl do protisměru. Zraněni byli tři lidé, z toho jeden vážně. Další dvě zranění si vyžádala havárie ve směru na Brno, kde se slovenský autobus střetl s avií.

Článek

První, neobvyklá nehoda se stala na 30. kilometru nedaleko Chocerad na Benešovsku. Příčiny nehody policie na místě vyšetřuje. Všichni zranění skončili na ošetření v benešovské nemocnici.

Policista z dálničního oddělení v Mirošovicích upřesnil, že kvůli nehodě byla dočasně uzavřena celá dálnice ve směru na Brno. Vytvořila se zde kolona aut v délce asi jednoho kilometru. Kolem 13:00 se podařilo provoz obnovit.

Druhá bouračka se stala před devátou hodinou v blízkosti sjezdu na Velké Popovice u Prahy. Avia z dosud neznámých důvodů zezadu narazila do autobusu a začala hořet. Její řidič a náhradní řidič z autobusu byli lehce zraněni. Řidič avie skončil v benešovské nemocnici, druhý zraněný byl po ošetření propuštěn.

Reklama

Výběr článků

Načítám