Hlavní obsah

Nabízel dívce natáčení porna a pak ji prodal k prostituci

Právo, Vladimír Vácha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Za tři tisícovky prodal do rodiny kuplířů na Vodňansku dvacetiletou dívku muž z Českých Budějovic. Jak Právo informovala strakonická okresní policejní mluvčí Jaromíra Nováková, se svou obětí se mladík seznámil v jednom z budějovických barů a k Vodňanům ji nalákal na natáčení pornofilmu.

Článek

Tam ji ale předal kuplířům a vyinkasoval tři tisícovky s příslibem, že dalších peněz se dočká, až děvče začne vydělávat sexem na mezinárodní silnici u Kaplice.

„Dívka bez rodinného zázemí, která vyrůstala ve výchovném ústavu a předtím se léčila z drogové závislosti, zůstala u rodiny téměř půl roku. Každý den ji vozili ke Kaplici, kde musela provozovat sexuální služby. Dům mohla opustit pouze občas na krátkou chvíli a do stanovené doby se musela vrátit zpět,“ uvedla Nováková.

Podotkla, že i když se mladé ženě občas podařilo utéci, rodina ji vždy našla a za útěk zbila. Peníze za sex musela odevzdávat a během několika měsíců vydělala kuplířům přibližně 1,5 milionu.

Aby ji rodina udržela pod svým vlivem, dávala děvčeti závislému na drogách dávky pervitinu, zpočátku 2 gramy denně, později i tři. Touha po droze byla u mladé ženy tak velká, že i když se jí podařilo na několik dní utéci a nastoupila léčku, nevydržela to a vrátila se do rodiny zpět, neboť u ní měla i za tristních podmínek přísun drog.

Jak mluvčí dodala, tři členové kuplířské rodiny si už vyslechli obvinění z trestných činů omezování osobní svobody a kuplířství. Muž, který ženu přivezl do rodiny a vyinkasoval za ni peníze, byl obviněn ze spáchání trestného činu obchodování s lidmi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám