Hlavní obsah

Srážka pěti kamiónů zatarasila Jižní spojku v Praze

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Pět kamiónů se srazilo ve středu před půl osmou ráno na pražské Jižní spojce směrem k Průmyslové ulici. Nehoda se stala u čerpací stanice OMV asi 200 metrů před sjezdem na Štěrboholy. V místě se vytvořila dlouhá kolona, problémy byly kvůli zvědavým řidičům i v protisměru. Nikdo nebyl zraněn.

Článek

„Informaci o srážce jsme dostali před půl osmou. V pravém jízdním pruhu se srazily čtyři kamióny, další do nich najel. Čtyři kamióny by měly z místa odjet samostatně, jeden bude třeba odtáhnout,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Nehoda byla odstraněna před půl jedenáctou, kolona se začala zvolna rozjíždět.

Dopravní policisté na místě urychlovali dopravu levým průjezdním pruhem. "Policisté odkláněli nákladní dopravu před místem nehody do Švehlovy ulice dále přes Hostivař. Osobní doprava by se neměla komplikovat, pokud budou řidiči dodržovat instrukce dopravních policistů," doplnil mluvčí policie.

Před nedávnem vstoupila v Praze v platnost nová vyhláška. Podlé té nebudou kamióny při mimořádné situaci v metropoli do města vpouštěny. V tomto případě ale nebylo k tomuto kroku přistoupeno.

Přesto musí řidiči na pražském okruhu s problémy počítat.

Reklama

Výběr článků

Načítám