Hlavní obsah

Auto narazilo po smyku do stromu, jeden mrtvý

Právo, jac

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIŽNÍ MORAVA

K sérii dopravních nehod vyjížděli během sobotního odpoledne záchranáři i policisté na Brněnsku a Vyškovsku. Smrtelné následky měla nehoda osobního automobilu, ke které došlo po sedmnácté hodině na rovném úseku u Nížkovic na Vyškovsku. Silnice byla mokrá po dešti.

Článek

Osobní automobil se zřejmě po smyku ocitl mimo vozovku, obrátil se na pravý bok a narazil do stromu. Čtyři členové posádky vozu byli zraněni. Dva dvaadvacetiletí muži na zadních sedadlech museli být z vozu vyprošťování za pomoci hydrauliky.

Jednoho z nich ihned transportoval vrtulník na urgentní příjem do nemocnice, druhý po vyproštění přes intenzívní oživovací pokusy záchranářů zemřel. „Hasiči, kteří zde zasahovali, byli odvoláni od jiné nehody u Slavkova, kde hodinu předtím došlo ke zranění tří osob," poznamenal mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid.

V patnáct hodin se stala dopravní nehoda u Lipůvky na Blanensku, v 18.14 další nehoda osobního vozu u Rosic, tentokrát bez zranění. "Je to černá sobota,“ řekl Haid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám