Hlavní obsah

Přepadl pumpu beze zbraně, přesto si odnesl lup

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHODOV

Zatím neznámý pachatel přepadl v pátek dopoledne čerpací stanici v Chodově na Sokolovsku. Lupič naštěstí nikoho nezranil, na obsluze si vymohl několik tisíc korun.

Článek

Podle informací Práva se přepadení odehrálo kolem půl deváté dopoledne, kdy k pumpě přišel muž maskovaný kuklou. „Neměl u sebe žádnou zbraň,“ uvedla pro Právo mluvčí sokolovských policistů Věra Krajníková.

„Ten člověk byl zřejmě pod vlivem drog či alkoholu, přišel pěšky z pole za stanicí. Sebral peníze a dal se na útěk,“ popsal Právu muž, který byl na místě činu

„Ten člověk byl zřejmě pod vlivem drog či alkoholu, přišel pěšky z pole za stanicí. Sebral peníze a dal se na útěk,“ popsal Právu muž, který byl na místě činu.

Policisté nasadili služebního psa. „Vedl je směrem na nedalekou Starou Chodovskou, myslím, že je to otázka několika hodin, kdy ho dopadnou,“ poznamenal.

V souvislosti s přepadením policisté nyní pátrají po muži, který  je 175 - 180 cm vysoký, plnoštíhlé postavy a mluví česky.

V době přepadení na sobě měl zelenou (khaki) mikinu na zip s oranžovým nápisem na prsou a zelené (khaki) kalhoty, na stehně pravé nohy s kapsou.

Reklama

Výběr článků

Načítám