Hlavní obsah

Řidička fabie nepřežila srážku s dodávkou

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Vážná dopravní nehoda s úmrtím jednoho člověka se stala v pátek před polednem v Chotěbuzi na Karvinsku. Při srážce osobního vozu s dodávkou zemřela řidička osobního vozu, další tři lidé byli zraněni.

Článek

Při karambolu se srazila Škoda Fabia a Peugeot Boxer. Na místo vyjeli záchranáři a jednotka hasičů z Českého Těšína. „Nehodu nepřežila řidička fabie, tři mladí muži z dodávky byli zraněni,“ řekl mluvčí severomoravských hasičů Petr Kůdela.

V dodávce se zranili tři mladí muži. Foto: HZS Moravskoslezského kraje.

Hasiči se o neštěstí dozvěděli od policistů před půl dvanáctou. Při příjezdu hasičů už na místě tým záchranářů oživoval starší řidičku osobního vozu, jejíž vůz skončil po nehodě v příkopu. „Žena i přes snahu záchranářů nakonec svým zraněním podlehla,“ doplnil Kůdela.

Mladíci z dodávky utrpěli lehčí zranění, z vozu do sanitky dokázali dojít sami. Záchranáři je převezli do nemocnice v Karviné. Okolnosti nehody zjišťují severomoravští policisté.

Ženu z osobního vozu se záchranářům oživit nepodařilo. Foto: HZS Moravskoslezského kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám