Hlavní obsah

Nevzdala boj o kabelku, zloděje doběhla a sebrala mu ji

– OLOMOUC
Právo, Miloslav Hradil

Sama si ve čtvrtek poradila před vlakovým nádražím v Olomouci žena, které zloděj odcizil kabelku. Pachatele doběhla, lup mu vytrhla z ruky. Muži se ale podařilo uprchnout. Nyní po něm pátrá policie.

Článek

Řidička automobilu Škoda Octavia na silnici u budovy Regionálního centra na Jeremenkově ulici měnila pneumatiku u svého vozidla a neznámý pachatel využil toho, že auto zůstalo odemčené.

"Na předním sedadle žena nechala volně odloženou kabelku, ve které měla kromě veškerých dokladů také peněženku, platební karty, mobilní telefon a další osobní věci. Vše v hodnotě přibližně 20 tisíc korun,“ řekla Právu v pátek olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Řidička si podle ní při opravě defektu naštěstí všimla toho, že od auta utíká neznámý muž a skrývá něco pod bundou. Uvědomila si, že má vozidlo odemčené a šla zkontrolovat, zda je kabelka na svém místě.

„Když zjistila, že na sedadle neleží, vyběhla ihned za mužem. V tramvajovém kolejišti před nádražím zloděje dostihla a kabelku mu vytrhla z ruky,“ dodala mluvčí. Pachateli se podařilo uprchnout. Z kabelky nic neodcizil.

Reklama

Výběr článků

Načítám