Hlavní obsah

Policie ukrývanou Terezku v pražském bytě nenašla

Novinky, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policisté ve čtvrtek ráno provedli v pražských Čakovicích akci s cílem najít pětiletou Terezu Konečnou. V bytě, kde měla být ukryta, ji ale nenašli. Dívku její matka Iveta Marelová skrývá poté, co jí odvezla neznámo kam od zlínského soudu. Ten přitom svěřil holčičku do péče otce.

Článek

Policie měla informaci, že Marelová dceru ukrývá v bytovém domě v pražských Čakovicích. Ve čtvrtek brzy ráno se k domu sjeli policisté, zástupci soudu a justiční stráž. Dorazil i otec Terezy, kterému soud dceru přiřknul.

Dům, ve kterém měla být malá Tereza ukryta. Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Akce proběhla v klidu, policisté s doprovodem vstoupili do domu, kde pobyli necelou půl hodinu. Ven ovšem vyšli bez dívky a její matky, evidentně nebylo pátrání úspěšné. Otec holčičky přitom neskrýval smutek.

Policisté nechtěli zásah komentovat. Její otec, který je ze Zlína, projevil obavy o její život a zdraví.

Policisté před pražským domem. Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Reklama

Související články

Matka odvezla dceru, kterou soud svěřil otci

Policisté od pátku pátrají po pětileté Tereze Konečné a její matce Ivetě Marelové ze Zlína. Žena svou dceru odvezla ještě před koncem pátečního soudního...

Výběr článků

Načítám