Hlavní obsah

Police zadržela podezřelého muže z vraždy

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

Policisté v neděli oznámili, že zadrželi v pátek večer 36letého muže, kterého podezřívají, že před několika dny zavraždil v Chebu 38letou ženu. Podle předběžných informací se nejedná o manžela mrtvé. Podezřelý je nyní v policejní cele.

Článek

„V neděli v dopoledních hodinách si převzal od policejního komisaře usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin vraždy,“ uvedla v neděli mluvčí policie Jana Václavová.

Dodala, že policejní komisař podal podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Mrtvola ženy byla nalezena v noci ze čtvrtka na pátek v bytě v ulici 17. listopadu v Chebu.

Příčina smrti není zatím jasná a to i přesto, že v pátek byla provedena soudní pitva. „Jednoznačně zatím můžeme říci, že smrt nastala před 5 až 7 dny,“ řekla policejní mluvčí s tím, že kriminalisté na případu intenzivně pracují.

Případ šetří policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování správy Západočeského kraje, vzhledem k tomu, že vyšetřování případu je na počátku, policisté nechtějí poskytnout podrobnější informace.

Reklama

Výběr článků

Načítám