Hlavní obsah

Hasiči zachraňovali dítě uvízlé v automatu na žvýkačky

Novinky, pno
CHEB

Netradiční záchrannou akci řešili ve středu profesionální hasiči v Chebu. Přivoláni byli teprve k pětiletému chlapci, který si chtěl vzít z automatu žvýkačku bez placení. Při tomto pokusu se mu ale ruka ve stroji zasekla a nemohl ji vyprostit. Ze zajetí ho vysvobodili až hasiči.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Chlapec po vysvobození hasičům utekl.

Článek

„Když si pětileté dítě chtělo vzít žvýkačku aniž by použilo mince, zůstala mu ve štěrbině ruka. Proto po čtvrté hodině odpoledne do ulice Obětí nacismu spěchali místní hasiči a ruku dítěti vyprostili,“ řekl mluvčí karlovarských hasičů František Petr.

Hasiči museli při vyprošťování automat poškodit, aby mohli chlapcovu ruku bez poranění osvobodit. To se nakonec podařilo.

Hasiči museli při vyprošťování automat poškodit, aby mohli chlapcovu ruku bez poranění osvobodit. To se nakonec podařilo.

„Než se všichni stačili vzpamatovat, byl klučina pryč. Hasiči se s takovýmto případem ještě nesetkali,“ doplnil mluvčí hasičů

Podobná situace se stala v lednu v Karlových Varech. To museli hasiči pomáhat hráčům kulečníku. Dva muži pátrali v otvorech po obvodu stolu po ztracené kouli. Nakonec ve stole uvízli a i oni potřebovali hasiče, aby stůl rozebrali.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám