Hlavní obsah

Člen ochranky si v bance prostřelil hlavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražští záchranáři převezli ve středu odpoledne do nemocnice 48letého člena ochranky banky ve Washingtonově ulici v Praze, kterého našli s prostřelenou hlavou v suterénu finančního domu. Zatím není jasné, zda šlo o nešťastnou náhodu nebo se muž pokusil o sebevraždu.

Článek

 "V 15:15 nám volali z finančního ústavu, že jeden z jejich zaměstnanců je v bezvědomí. Lékařka, jejíž vůz byl na místě za pět minut společně s další sanitkou, našla muže již v hlubokém kómatu," informoval Novinky mluvčí pražské záchranky Marek Uhlíř.

Lékařce se po půl hodině podařilo muže i přes těžké poškození mozku stabilizovat a převézt ho do vojenské nemocnice ve Střešovicích. "Pacient byl předán na urgentní příjem. Jeho prognóza je však spíše pesimistická," dodal Uhlíř.

Lékařka i policie se shodují na tom, že zranění si s největší pravděpodobností způsobil sám. "Policisté jsou zatím stále na místě a zjišťují okolnosti neštěstí," řekl policejní mluvčí Ladislav Bernášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám