Hlavní obsah

Strážníci chytili ženu v poslední chvíli před skokem

Novinky, pno
VSETÍN

Jednatřicetiletá žena se v úterý pokusila ukončit život skokem z pátého patra obytného domu ve Vsetíně. V sebevraždě jí na poslední chvíli zabránili strážníci městské policie, kteří ji v poslední chvíli chytili a vytáhli zpět.

Článek

"Byli jsme po sedmnácté hodině informováni, že nějaký mladík sedí na zábradlí balkónu v pátém patře domu na Štěpánské ulici,“ přiblížil oznámení ředitel vsetínské městské policie Nikolaj Martinák.

Na místě strážníci zjistili, že se jedná o mladou ženu, která už seděla na parapetu za zábradlím balkónu. „Už zespodu jsme na ni mluvili, ona ale nereagovala a plakala. Vyběhli jsme za ní na balkón. Byl otevřený, držela se jednou rukou a byla zjevně pod vlivem alkoholu. "Snažili jsme se na ni mluvit,“ popsal událost zasahující strážník Adam Švehla.

V tom okamžiku se žena začala pouštět s tím, že skočí. "Jakmile se otočila, chytli jsme ji s kolegou přes zábradlí za ruce a pevně jsme ji drželi. Ona se však začala smekat a začala nám vyklouzávat, takže moc nescházelo, aby skutečně vypadla. Naštěstí brzy přijela pomoc a mohli jsme ji vytáhnout,“ doplnil strážník.

Žena byla odvezena do vsetínské nemocnice k dalším vyšetřením.

Reklama

Výběr článků

Načítám