Hlavní obsah

Ženu v Ostravě zavraždila její sestra

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Severomoravským kriminalistům se podařilo v minulých dnech objasnit vraždu pětapadesátileté ženy z Ostravy-Výškovic. Tu našli mrtvou s několika bodnými ranami na konci ledna přímo v jejím bytě. Ženu zabila její šedesátiletá sestra.

Článek

Následně spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Motivem mohly být neustálé spory o dědictví po jejich rodičích. 

Podle policie zasadila vražedkyně své sestře několik bodných ran kuchyňským nožem s patnácticentimetrovou čepelí. „Bezprostřední příčinou smrti bylo bodné poranění krčních žil a levé krkavice,“ uvedl mluvčí severomoravské policie Milan Klézl.

„Jako podezřelou jsme vypátrali šedesátiletou důchodkyni z okresu Ústí nad Orlicí, která byla sourozenkyní zavražděné. Ta svou mladší sestru usmrtila v noci na 21. ledna a následně 22. ledna kolem půl osmé ráno spáchala sebevraždu skokem pod vlak mezi železničními stanicemi Chválkovice a Ivanovice na Hané,“ doplnil Klézl.

Při vyšetřování kriminalisté zjistili, že mezi sestrami docházelo často k rozepřím. „Mimo jiné i z důvodů majetkového podílu z dědictví po rodičích,“ přiblížil policejní mluvčí.

Na případu nadále pracují, k jeho objasnění mají pomoci znalci z oboru psychiatrie a klinické psychologie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám