Hlavní obsah

Cizinec spáchal sebevraždu v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V centru Prahy v pondělí odpoledne zřejmě spáchal sebevraždu šestatřicetiletý cizinec. Podle posledních informací se sám střelil do hlavy. Uvedla to pražská policejní mluvčí Iva Knolová.

Článek

Policisté případ dále vyšetřují. Střílelo se ve třetím patře domu v ulici Na Příkopě, podle policie šlo s největší pravděpodobností o sebevraždu.

Ačkoliv na místo vyjela záchranná služba, muži už nedokázala pomoct. Vzhledem k vyšetřování nepodávají policisté k případu další informace.

"Oznámení o události jsme dostali ve dvě hodiny odpoledne. Volající oznámil, že na Starém městě v ulici Na Příkopě v Praze 1 došlo k úmrtí muže s použitím střelné zbraně,“ potvrdila Novinkám informaci mluvčí pražské policie Iva Knolová.

"Muž utrpěl smrtelné poranění hlavy. Na následky zranění zemřel ještě před příjezdem příjezdem našich posádek. Přivolaný lékař provedl pouze ohledání těla zemřelého,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Reklama

Výběr článků

Načítám