Hlavní obsah

Muž ukradl auto a opilý s ním bez řidičáku havaroval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRANICE

Sedmadvacetiletý muž v Brně ukradl v pátek auto, za jeho volant sedl opilý a s vozem v Hranicích na Přerovsku havaroval. Navíc prý fyzicky napadl dvaapadesátiletého muže. Policisté mu naměřili 1,52 promile alkoholu v krvi.

Článek

Auto muž ukradl svému spolubydlícímu v ubytovně v Brně. V Hranicích jej zdržela policie poté, co na dopravním ostrůvku havaroval. Policisté mu naměřili v krvi 1,52 promile.

"Zjistili jsme navíc, že je neřidič a byl mu uložen zákaz řízení motorových vozidel rozhodnutím soudu na dobu dvou let," řekla policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Muž navíc čtyři hodiny poté v Hranicích před domem fyzicky napadl pěstí a úderem do nosu dvaapadesátiletého muže. Napadený skončil v péči lékařů.

Muže policisté obvinili z neoprávněného užívání cizí věci, ohrožení pod vlivem návykové látky, maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorových vozidel bez řidičského oprávnění. Hrozí mu až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám