Hlavní obsah

V centru Prahy byla zřejmě zavražděna mladá žena

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Pětadvacetiletá žena zemřela v pátek ráno po potyčce ve Vodičkově ulici v centru Prahy. Z místa činu rovněž záchranáři odvezli do nemocnice s vážným poraněním hlavy pětadvacetiletého muže. Policie případ vyšetřuje jako vraždu a pokus o vraždu.

Foto: Karolina Kudynová, Právo

Policejní vůz před domem, kde se incident odehrál.

Článek

Mluvčí pražské policie Tomáš Hulan Novinkám informaci potvrdil. O události byla pražská policie informována krátce po deváté hodině. V jednom z bytů měl být podle hlášení zraněný muž.

"Po příjezdu policejní hlídka přímo v bytě ve Vodičkově ulici číslo 32. skutečně nalezla těžce zraněného muže, kterého převezli záchranáři do nemocnice, kde se s řezným poraněním podrobil operaci," řekl mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Při prohlídce bytu nalezli policisté i bezvládné tělo mladé ženy. Té už bohužel záchranáři nemohli pomoci a přivolaný lékař konstatoval smrt.

Přesnou příčinu úmrtí pomůže objasnit až nařízená soudní pitva. "Co přesně se v bytě odehrálo nyní zjišťují kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů vraždy a pokusu vraždy," doplnil mluvčí policie.

„Na místě zemřela žena. Z místa jsme převáželi mladého muže s vážným poraněním hlavy. Musely mu být zajištěny dýchací cesty a byl připojen na umělou plicní ventilaci,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Záchranáři muže ve vážném stavu transportovali do vojenské nemocnice v Praze - Střešovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám