Hlavní obsah

Řidič zabil na přechodu ženu a ujel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Dopravní nehoda s tragickým koncem se stala ve čtvrtek odpoledne v Ostravě. Na přechodu pro chodce zde osobní auto srazilo starší ženu, která podlehla těžkým zraněním v nemocnici. Řidič z místa ujel, policisté po něm pátrají.

Článek

Vše se stalo v Martinovské ulici u křižovatky s ulicí Provozní. „Auto jelo od Třebovic na Martinov, po přechodu u tramvajové zastávky přecházela žena. Řidič po střetu nezastavil a ujel. Žena zemřela v nemocnici,“ řekla mluvčí ostravské policie Dagmar Bednarčíková.

„Posádka rychlé lékařské pomoci svedla na místě boj o život pacientky, která v době příjezdu sanitky již nejevila známky života. V zahájených resuscitačních pokusech záchranáři pokračovali i během transportu pacientky do nemocnice, kde ji záchranáři předávali v kritickém stavu,“ řekl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Podle svědků by se mělo jednat o zelenou octavii. Policisté se obracejí s žádostí o pomoc na veřejnost, aby se s případnými informacemi obrátili na linku 158, nebo přímo komisaři na číslo 974 725 446.

Reklama

Výběr článků

Načítám