Hlavní obsah

V Jaroměři jezdí exhibicionista v černém autě

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JAROMĚŘ

Po exhibicionistovi v černém autě pátrají policisté v Jaroměři. Již minulý týden jim jedna z obyvatelek města oznámila, že po městě jezdí černý automobil, ve kterém je muž, který se ukazuje polosvlečený.

Článek

„Na základě dívčina svědectví nyní policie hledá černé auto, pravděpodobně fiat, s tónovanými skly. Jeho řidič v různou denní dobu jezdil po městě, zejména okolo sídlišť. Po zastavení auta stáhl tónované okénko a nabízel poblíž stojícím dětem sladkosti,“ uvedla mluvčí náchodské policie Eva Prachařová.

Muž nelákal děti k nasednutí. Ani jim nenabízel, že je někam odveze. Stačilo mu jen se ukazovat, když seděl uvnitř napůl svlečený nebo odhalený ve spodní části těla. Podle popisu by měl být muž ve věku okolo 35 let a výše, s prošedivělými vlasy, hovořil česky.

Policisté z Obvodního oddělení v Jaroměři během následujících dní ve spolupráci se strážníky městské policie obešli všechny školy v Jaroměři i Josefově a o výskytu exhibicionisty v automobilu informovali ředitele škol.

„Zároveň žádáme o pomoc v pátrání také místní obyvatele. Pokud by někdo z občanů měl jakoukoli informaci o výskytu tohoto automobilu nebo informaci, která by vedla ke zjištění totožnosti muže, ať jí neprodleně ohlásí na lince tísňového volání 158 nebo osobně či telefonicky přímo na obvodní oddělení policie v Jaroměři na telefon 491 833 333,“ dodala Prachařová.

Reklama

Výběr článků

Načítám