Hlavní obsah

Tragická nehoda blokuje dopravu u hranic s Německem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

POMEZÍ NAD OHŘÍ

Už čtyři hodiny je zablokovaná doprava na silničním tahu do Německa u Pomezí nad Ohří na Chebsku kvůli tragické dopravní nehodě. Při ní přišel po čelní srážce s kamiónem o život německý řidič dodávkového automobilu.

Článek

"Na silnici první třídy číslo šest se na obchvatu ve směru na Pomezí nad Ohří krátce po šesté hodině ráno čelně srazil řidič dodávkového automobilu s protijedoucím kamiónem, který vezl nábytek,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů František Petr. „Narazil do jeho levé části a skončil pod ním,“ dodal.

„Chebští hasiči zjistili, že je řidič ve vozidle zaklíněn a budou ho muset vyprošťovat. Proto na místo nehody vyjeli i hasiči Českých drah s jeřábem,“ popisoval mluvčí.

„Krátce po sedmé ráno začali hasiči s vyprošťováním dodávkového vozidla, jehož řidič byl již mrtev. Policisté provedli dokumentaci a hasiči před půl osmou hodinou ráno řidiče, německého státního příslušníka, z vozidla vyprostili,“ dodal Petr.

„Po celou dobu je silnice v místě nehody uzavřena, provoz je veden po vedlejších komunikacích,“ uzavřel mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám