Hlavní obsah

Na muže spadly dva stromy

Právo, paš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ
Aktualizováno

U Kralovic na Plzni severu zemřel člověk. Šestatřicetiletého muže s největší pravděpodobností zabily dva stromy, které na něj spadly. Informoval o tom řídící důstojník hasičů západočeského kraje Miroslav Moule bez bližšího upřesnění, za jakých okolností ke smrtelnému zranění dřevorubce došlo.

Článek

Na místě zasahovala letecká a pozemní záchranná služba. „Lékař bohužel konstatoval smrt,“ konstatovala mluvčí západočeské záchranné služby Lenka Ptáčková.

Muž byl pohřešován manželkou od 10. hodiny dopolední. Když se dřevorubec nevrátil večer domů, kontaktovala manželka hajného, spolu pak mrtvého objevili v lese mezi obcemi Kožlany a Hrádecko. Ležel pod dvěma stromy.

Podle zjištěných informací se na smrtelné nehodě nepodílely povětrnostní podmínky, které by stály za pádem stromů. „Ke smrti došlo zřejmě při těžební činnosti. Vyplývá to z předběžného šetření,“ informoval řídící důstojník z místa neštěstí. Muž zůstal ležet mezi dvěma stromy, smrt nastala s největší pravděpodobností okamžitě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám