Hlavní obsah

U Řitky našli muže s prostřelenou hlavou

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

V noci na neděli objevili policisté nedaleko Řitky u Prahy muže s průstřelem hlavy. Okamžitě zavolali záchranku a ta ho udržela při životě, nyní je v péči lékařů fakultní nemocnice v Praze Motole.

Článek

"Policisté našli u Líšnice poblíž benzínové pumpy postřeleného 23letého muže. Prvotní šetření ukazuje, že si zranění zřejmě způsobil sám legálně drženou zbraní. Bližší informace zatím nemáme, případ se dále šetří," řekl Novinkám policejní tiskový mluvčí pro Prahu venkov Zdeněk Chalupa.

"Ve 4.34 přijalo zdravotnické operační středisko výzvu k výjezdu od Policie ČR. Na odstavném parkovišti benzinové stanice nedaleko Řitky byl nalezen automobil, v němž policisté objevili muže s průstřelem hlavy. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři z Asociace samaritánů ČR, rychlá zdravotnická pomoc z Mníšku pod Brdy a lékař systémem rendez-vous ze Zbraslavi," sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Nina Šeblová.

Zdravotníci zachránili život třiadvacetiletému muži, který byl v bezvědomí a velmi silně krvácel. Připojili ho na umělou plicní ventilaci a odvezli na anesteziologicko-resuscitační oddělení do Fakultní nemocnice v Motole.

Reklama

Výběr článků

Načítám