Hlavní obsah

Partneři si vyhrožovali zbraní

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOLNÍ DUNAJOVICE

Kulka ve zdi domku a rozhádaní partneři, každý se svou verzí střelby. To je výsledek noční hádky v domku v Dolních Dunajovicích na Břeclavsku. Ve středu kolem druhé hodiny ráno přijali policisté telefonát, v němž je mužský hlas žádal o pomoc, prý jej družka ohrožuje zbraní a hrozí mu zastřelením.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Článek

Podle projevu muže bylo zřejmé, že je pod vlivem alkoholu. Na místo vyjela hlídka a před jejím příjezdem skutečně padl výstřel.

„Ve zdi domku našli policisté kulku, naštěstí nebyl nikdo zraněn,“ řekl Právu vedoucí kanceláře břeclavského policejního ředitele Milan Janůvka. Oba aktéry noční rozepře policisté zajistili. Čekalo je ale překvapení. Zatímco muž v telefonickém oznámení označil jako násilníka svou družku, ta při výslechu na policii uvedla jinou verzi. Se zbraní ji měl ohrožovat partner.

„Případ šetříme, čekáme, co nám u výslechu řekne muž. Zatím ale nebylo možné jej vyslechnout, protože po předchozí konzumaci alkoholu ještě není ve stavu, aby mohl vypovídat,“ vysvětlil Janůvka. Do domu se vypravili specialisté, aby zajistili stopy po noční události. V rozporuplných a protichůdných vyjádřeních bude právě na nich, aby pomohli vysvětlit, kdo a koho vlastně ohrožoval zbraní.

Reklama

Výběr článků

Načítám