Hlavní obsah

Učitelka podezřelá ze soulože s žákem byla obviněna

KLADNO

Ke státnímu zástupci se dostal případ ze základní školy ve Vodárenské ulici v Kladně. Tamní učitelka prý měla souložit se žákem školy. Na začátku ledna policie ženu obvinila ze spáchání trestného činu ohrožení mravní výchovy mládeže.

Článek

Informaci o obvinění potvrdila v úterý mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová. Trestní oznámení na pedagožku podala škola kvůli nevhodnému vztahu mezi učitelem a žákem. Vzhledem k tomu, že v případu figuruje nezletilá osoba, nebude policie podávat žádné další informace," doplnila mluvčí policie.

Ředitelka při sexu nikoho nechytila

Provozovatel školy i její vedení dříve popřelo informace médií, že by ředitelka přistihla v kabinetu na konci loňského září osmatřicetiletou učitelku s jejím žákem. "Při sexu v kabinetu jsem nikoho nepřistihla, je to naprostý výmysl," řekla před časem ředitelka školy Jana Červenková.

O nadstandardních vztazích mezi dvojicí se podle náměstka kladenského primátora Antonína Kajgra hovořilo již několik týdnů. Škola ihned po zjištění stavu podle Kajgra informovala rodiče, ti však odmítli podat trestní oznámení. Doplnil, že škola podáním trestního oznámení splnila sovu povinnost.

Ve škole už nepracuje

Ředitelka školy současně popřela, že by učitelka dostala hodinovou výpověď. Žena už přesto ve škole nepracuje. Vyučovala tělocvik a kurzy aerobiku. Po vzájemné dohodě sama ukončila pracovní poměr. K případu se nevyjadřuje.

Učitelka, údajně vdaná matka dvou dětí, se s žákem podle neoficiálních informací sblížila asi během loňského květnového školního zájezdu a jejich vztah pokračoval i v novém školním roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám