Hlavní obsah

Opilý muž se vydal dálnicí v protisměru, srazil se s kamiónem

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PROSTĚJOV

Do protisměru se na čtyřproudové rychlostní silnici od Prostějova na Olomouc vydal v pondělí odpoledne opilý šestadvacetiletý řidič s osobním autem Škoda 105. Po dvoukilometrovém kaskadérském výletu se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Liaz. Nikdo nebyl zraněn.

Článek

"Dopravní policisté vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala ve 13.00 hodin na rychlostní silnici. Po příjezdu na místo zjistili, že řidič za Prostějovem odbočil na čerpací stanici, odkud pod vlivem alkoholu vjel na rychlostní komunikaci do protisměru a pokračoval v jízdě ve směru na Olomouc,“ informovala mluvčí Okresního ředitelství Policie ČR v Prostějově Alena Nedělníková.

Jak policisté zjistili, ještě před touto nehodou havaroval řidič s vozidlem na výjezdu z Prostějova, když narazil do železného sloupku u čerpací stanice. Pak ujížděl směrem k dálnici.

Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Řidiči naměřili policisté v dechu 2,5 promile alkoholu, podrobil se lékařskému vyšetření a odběru krve.

Reklama

Výběr článků

Načítám