Hlavní obsah

Pachatelé ukradli bankomat s penězi

– TOVAČOV
Právo, bed

Bankomat s penězi odcizili v noci na čtvrtek neznámí pachatelé z budovy zdravotního střediska v Olomoucké ulici v Tovačově. Kolik peněz v něm bylo, není zatím známo.

Článek

„Podle svědků přijeli pachatelé na místo dvěma vozy. Rozbili prosklené vstupní dveře, omotali bankomat ocelovými lany, vytrhli ze země, a potom táhli za autem po vozovce. Při tom zřejmě došlo k přetržení lana.

Torzo bankomatu bylo nakonec nalezeno asi osm set metrů od zdravotního střediska v Prostějovské ulici. Trezor s penězi chyběl,“ popsala Právu loupež přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Způsobená škoda zatím nebyla bankou vyčíslena, ale vyšetřovatelé předpokládají, že bude značná. Bankomat byl ve zdravotním středisku, které se nachází naproti tovačovského domova důchodců, instalován teprve před dvěma měsíci.

Na Přerovsku dosud nezjištění pachatelé podobným způsobem ukradli bankomat s penězi z nákupního střediska Trumf v Přerově loni v únoru. Další čtyři případy poškození automatu řešili policisté na Přerovsku také v předcházejícím roce.

Reklama

Výběr článků

Načítám