Hlavní obsah

V Praze narazil autobus do novinového stánku, pět lidí je zraněno

Novinky, alt, aš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

V pražských Kobylisích v Horňátecké ulici havaroval v pondělí večer autobus, narazil do novinového stánku. Podle mluvčí pražské policie Evy Brožové je zraněno pět lidí, část lehce, část těžce.

Článek

„Autobus příměstské linky 370 krátce před devatenáctou hodinou na ulici Horňátecká sjel mimo vozovku a narazil do novinového stánku. Podle prvotních informací by tam mělo být pět zraněných, tři osoby, které byly v novinovém stánku, jeden náhodný chodec a řidič autobusu,“ řekla Novinkám Brožová.

Podle mluvčí pražské záchranky Jiřiny Ernestové byla nejvážněji zraněna žena, které se střepy dostaly do očí. Byla odvezena do nemocnice na Bulovku. Tam skončili ještě další dva zranění. Jeden zraněný byl odvezen do nemocnice ve Vysočanech a další do zařízení Na Františku.

Podle záchranné služby se zranilo pět lidí. Foto: ČTK/René Fluger

Mluvčí hasičů Jan Pernica Novinkám řekl, že hasiči museli několik lidí vyprostit ze stánku, havarovaný autobus je uvěznil uvnitř. " Z novinového stánku jsme vyprošťovali tři lidi a psa," řekl Pernica.

Do stánku narazil autobus linky 370, který jezdí z Kobylis do Kralup nad Vltavou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám