Hlavní obsah

Majitel pohřební služby se střelil do hlavy, je v kritickém stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV
Aktualizováno

V Sokolově u Karlových Varů se v sobotu střelil do hlavy majitel pohřební služby. Důvodem byla ekonomická krize, do které se údajně dostal. Muž, kterému je kolem padesáti let, nyní leží na oddělení ARO. Podle prvních informací muž zraněním podlehl. Na místě byla policie, v činu mu ale nestihla zabránit.

Článek

Podle Lukáše Huty ze záchranné služby Karlovarského kraje je muž v kritickém stavu.

Událost se odehrála v činžovním domě, kde majitel firmy bydlel, uvedl policejní zdroj. Záchranářům zatelefonoval jeden z jeho příbuzných s tím, že zamýšlí spáchat sebevraždu. Ti dojeli na místo, muž se ale zamknul v bytě a tvrdil, že má střelnou zbraň a drží si jí u hlavy.

Na místo byla prot přivolána policie, kterým muž sdělil, že chce mluvit s jeho známým, který u policie pracuje. Ten na místo neprodleně dorazil a muž ho vpustil dovnitř. Postěžoval si mu, že mu nejdou obchody a po několika větách na sebe nečekaně vystřelil. Policie vnikla do bytu, kde našla muže s prostřelenou hlavou.

Reklama

Výběr článků

Načítám