Hlavní obsah

Audi se zřítilo z mostu do řeky

Právo, ab
FRÝDEK-MÍSTEK

Do řeky Ostravice se ve čtvrtek odpoledne ve Frýdku-Místku z mostu zřítilo Audi A4. Jeho řidič utrpěl velmi vážná poranění. Záchranáři 46letého muže převezli do frýdecko-místecké nemocnice. Právu to řekl mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

Článek

Nehoda se stala kolem půl páté odpoledne. „Řidič audi jel dost rychle, když vyjel na most, nezvládl řízení, prorazil svodidla a spadl do řeky,“ popsal frýdecko-místecký policejní mluvčí Ivan Žurovec. Vozidlo zůstalo v řece ležet na střeše a z vody byl vidět jen podvozek.

K nehodě přijeli jako první policisté a jeden z nich muže z vozidla vyprostil. „Posádka záchranné služby muže ošetřila a ve spolupráci s hasiči vynesla z koryta řeky. Pacient utrpěl mnohočetná poranění končetin a hlavy, byl předán na anesteziologicko-resuscitační oddělení nemocnice ve Frýdku-Místku. Jeho stav byl v době předání do nemocnice vážný,“ dodal Humpl.

Podle Žurovce řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem. Jiný policejní zdroj Právu řekl, že řidič zřejmě byl pod vlivem alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám