Hlavní obsah

Při srážce tří aut zraněno pět lidí

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Pět lidí, mezi nimi i dvouleté dítě, bylo zraněno při srážce tří osobních aut ve čtvrtek odpoledne u Horního Benešova na Bruntálsku. Všichni zranění byli převezeni do nemocnice v Bruntále. Právu to řekl mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

Článek

„Jedná se o lehká až středně těžká zranění. Všichni pacienti byli při vědomí a se záchranáři komunikovali,“ uvedl. Mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková Právu řekla, že řidič jednoho z vozidel vyjel do protisměru, kde narazil do dvou aut. „Všechna tři vozidla skončila v příkopě. Příčinu stále vyšetřujeme, jedním z možných důvodů mohla být namrzlá a kluzká vozovka,“ dodala.

Záchranářům byla nehoda nahlášena asi dvacet minut před šestnáctou hodinou. „Z jednoho vozidla jsme ošetřovali 55letou řidičku a její 84letou matku, obě utrpěly poranění končetin. V dalším autě byli zraněni 30letý muž, který má zlomenou nohu, 28letá žena, která utrpěla poranění hlavy, a dítě, které utrpělo poranění hlavy s podezřením na otřes mozku,“ dodal Humpl s tím, že v jednom autě nebyl zraněn nikdo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám