Hlavní obsah

Zloděj ukradl 45 plynových bomb

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÁ VES

Pětačtyřicet plynových bomb určených k pohonu vysokozdvižných vozíků ukradl dosud neznámý zloděj ze skladu propanbutanových láhví v objektu soukromé firmy v Nové Vsi na jižním Plzeňsku. Policisté v této souvislosti varují, že použití těchto bomb k jinému účelu je velmi riskantní a může dojít k ohrožení života.

Článek

„Odcizeny byly speciální láhve, které jsou určeny pro pohon vysokozdvižných vozíků. Bomby jsou na límci označeny několikacentimetrovým pruhem bílé barvy. Na štítku je uvedeno, že jsou bomby určeny pro pohon.

Pokud by byly propanbutanové bomby použity pro jiné účely jako například při vaření na plynovém sporáku, může při hoření dojít k nahromadění plynu a náhlému vyšlehnutí plamene a v důsledku toho k popálení v blízkosti stojících osob,“ řekla mluvčí západočeské policie Ilona Týmlová.

Případ podle ní šetří policisté z obvodního oddělení v Dobřanech na jižním Plzeňsku. „Občané, kteří mají jakékoli informace k případu, nebo kterým by někdo dokonce nabízel ke koupi propanbutanové bomby, mohou volat na linku 158 nebo mohou kontaktovat přímo obvodní oddělení v Dobřanech.,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám