Hlavní obsah

Po tragické nehodě jeden mrtvý a dva těžce zranění

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ BROD

Těžká srážka dvou osobních automobilů se stala v úterý večer u Tismic na Českobrodsku. Při nehodě zemřel jeden člověk, další dva účastníci nehody utrpěli těžká zranění a skončili v nemocnicích.

Článek

Záchranáři se o nehodě dozvěděli v půl sedmé večer, na místo ihned vyrazily dva sanitní vozy z Českého Brodu a Kostelce nad Černými Lesy.

„Šestapadesátiletá řidička jednoho z osobních aut podlehla těžkým zraněním na místě. Řidič druhého vozu utrpěl těžká poranění hrudníku, břicha, pánve a končetin. Po ošetření byl transportován na anesteziologicko-resuscitační oddělení kolínské nemocnice,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Jeho spolujezdec měl vnitřní poranění břicha a hrudníku, zasahující lékař měl podezření na poranění jater. Po ošetření byl muž přepraven na anesteziologicko-resuscitační oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Okolnosti nehody vyšetřují středočeští policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám