Hlavní obsah

Havarovaný kamión zablokoval dopravu na Karlovarsku

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY
Aktualizováno

V pondělí po půl sedmé hodině ráno zatarasil kamión dopravu na silnici I/6 u obce Hory u Karlových Varů. Kamión dostal na zledovatělé vozovce smyk, nepřevrátil se, ale zatarasil celou vozovku. Jeden pruh se podařilo zprůjezdnit kolem půl desáté.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Havarovaný kamión na silnici I/6 u obce Hory blokoval v pondělí od půl sedmé ráno dopravu směrem do Karlových Varů.

Článek

„Z proražené nádrže začala vytékat nafta. Vzhledem k ranní dopravní špičce okamžitě vznikla několikakilometrová kolona stojících automobilů. Ke zranění lidí nedošlo,“ řekl mluvčí hasičů v Karlovarském Kraji František Petr.

Bezprostředně po nehodě policisté odklonili dopravu přes Chodov, podařilo se také uvolnit jeden jízdní pruh a provoz tak mohl být částečně obnoven. Před devátou hodinou zmizely i kolony.

„Hasiči provedli protipožární opatření a rozhodli se odčerpat z nádrží kamiónu 1000 litrů nafty. Z tohoto důvodu povolali na místo události další speciální techniku pro chemické zásahy,“ uzavřel Petr.

Podle informací Práva v koloně vozidel u nehody havarovala další tři osobní vozidla, která nedokázala včas zastavit.

Havarovaný kamión na silnici I/6 u obce Hory blokoval v pondělí od půl sedmé ráno dopravu směrem do Karlových Varů. foto: Právo/Rudolf Voleman

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám