Hlavní obsah

Policistky zabránily muži skočit z mostu

– OSTRAVA
Novinky, pno

Drama se šťastným koncem se odehrálo v noci na úterý na mostě Miloše Sýkory v Ostravě. Čtyřiatřicetiletý muž zde chtěl skokem ukončit život, protože ho opustil přítel. Ve skoku mu zabránily dvě policistky, kterým se ho podařilo včas zachytit.

Článek

Muže na mostě za zábradlím nahlásil policistům řidič trolejbusu, který ho zahlédl když projížděl kolem. Přivolaní policisté opravdu našli muže, jak se jen lehce přidržuje zábradlí a vyhrožuje skokem dolů, protože už nechtěl žít.

S policisty muž nejdříve nechtěl vůbec komunikovat. Po chvíli dovolil, aby k němu přišly dvě policisty. Ženy v uniformách na něj pak asi patnáct minut hovořily ze vzdálenosti dvou metrů.

"Jedna z policistek nabídla muži ruku, kdy mu sdělila, že se mu nic nestane a že její úmysl je pouze mu pomoci. Muž ruku přijal, načež okamžitě reagovala i druhá z policistek a obě muže pevně chytily za ruce a oděv a přitáhly jej k sobě," řekl mluvčí ostravské policie Milan Klézl.

Muž posilněný alkoholem nakonec skončil na záchytce, o jeho dalším pobytu rozhodnou až lékaři. Policisté také zjistili, proč chtěl ukončit svůj život.

"Zjistili jsme, že muže z Moravské Ostravy opustil přítel a dle jeho slov jeho život už ztratil smysl," doplnil Klézl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám