Hlavní obsah

Mladík se pokusil znásilnit známou, pak se chtěl zastřelit

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘÍBRAM

V sobotu brzy ráno se na Příbramsku pokusil teprve devatenáctiletý mladík znásilnit o rok mladší ženu, svou bývalou známou ze základní školy. To se mu nepodařilo a když na místo přijeli policisté, našli muže s pistolí u hlavy. Mladík nakonec bez zranění skončil v léčebně.

Článek

Muž potkal svou známou ze školy v Junior klubu. Když se dívka rozhodla odejít domů, nabídl se jí s dalším kamarádem, že ji doprovodí. Devatenáctiletý mladík však ženu cestou napadl a za oděv ji strhl na kolena.

"Pak jí do očí nastříkal slzný plyn a požadoval po ní orální sex. Dívka se začala bránit," řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Druhý mladík fyzicky nezasáhl, pouze agresivního muže vyzval, aby toho nechal. "Kamarád dotyčného okřikl, aby toho nechal," doplnila mluvčí.

Dívce se podařilo z mobilního telefonu zavolat svému příteli, ten vše oznámil na policii. "Policisté při příjezdu na místo spatřili podezřelého, který šel po chodníku a mířil si na hlavu pistolí. Hlídka mu plynovou pistoli odebrala a převezla do léčebny v Dobřanech," zakončila Schindlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám