Hlavní obsah

V obývacím pokoji hořícího bytu se přiotrávil pětiletý chlapec

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RAKOVNÍK

Kolem půl jedenácté vypukl v Hořovičkách na Rakovnicku ve středních Čechách požár bytu. V hustém a nebezpečném dýmu se přiotrávil pětiletý chlapec, kterého vrtulník v hlubokém bezvědomí transportoval do plzeňské nemocnice.

Článek

Dítě z hořícího bytu vyprostili hasiči, kteří ho také předali do péče záchranářů. Hoch neutrpěl popáleniny, jeho stav byl ale vážný. Podle lékaře se otrávil oxidem uhelnatým.

"Byl v hlubokém bezvědomí a jeho stav je vážný. Popáleniny ale neutrpěl. Záchranáři chlapci zajistili dýchací cesty a předali ho do péče posádky vrtulníku letecké záchranné služby, která ho transportovala do nemocnice v Plzni - Lochotíně. Mladý pacient byl umístěn na anesteziologicko-resuscitační oddělení.

Požár vypukl v podkrovním bytě. Hasiči na místě zjistili, že chlapec zůstal v hořícím bytě v obývacím pokoji. Proto vnikli dovnitř a přiotrávené dítě vynesli. Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám