Hlavní obsah

Po automobilové honičce zemřel mladík pod nákladním vozem

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŃ

Mladý řidič zemřel v úterý odpoledne při dopravní nehodě mezi Křimicemi a Radobyčicemi na Plzeňsku. Podle svědků se ve své sportovní mazdě honil s jiným vozidlem. Ve vysoké rychlosti nezvládl průjezd zatáčkou, dostal smyk a v protisměru se čelně srazil s kamiónem převážející osm tun práškového lepidla.

Článek

"Nejprve se ze zatáčky vyřítilo jedno auto. Mohlo jet tak okolo sto čtyřiceti kilometrů za hodinu. V závěsu za ním vjelo do zatáčky další, jeho řidič ale dostal smyk a v protisměru vletěl přímo pod náklaďák, který jel před námi," popsal Právu na místě nehody řidič popelářského vozu Tomáš Lovecký.

"Byla to hrozná rána. Obě auta skončila na poli. Začalo se z nich kouřit. To už k havarovaným vozidlům přibíhali řidiči, kteří jeli v opačném směru. Jeden z nich začal na kouřící změť plechů stříkat z ručního hasičáku. Řidiči osobáku sáhl na krk a křičel, že nenahmatal puls," dodal svědek.

Podle Jiřího Filípka z ředitelství hasičského záchranného sboru už nebylo řidiči z havarovaného automobilu pomoci. "Vyprostili jsme ho již mrtvého," upřesnil Filípek s tím, že šofér a jeho spolujezdec z náklaďáku byli zraněni lehce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám