Hlavní obsah

Zloději ukradli na dálnici auto s 800 kilogramy stříbra

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIHLAVA

Přestávka na parkovišti u čerpací stanice na dálnici D1 se nevyplatila dvoučlenné posádce dodávky. V pondělí večer se po návratu k místu parkování nestačili muži divit, když automobil na zanechaném místě nenašli. Nejednalo se přitom o ledajaký automobil. Vůz převážel 800 kilogramů stříbra.

Článek

Policisté přijali informaci o krádeži vozidla s nákladem stříbra na dálnici  u Pávova v pondělí po půl osmé hodině večer.

"Jednačtyřicetiletý řidič dodávkového vozidla oznámil, že s kolegou zastavili na parkovišti na 113 km dálnice D1 a odešli do prostor benzínové čerpací stanice. Když se asi po půl hodině vrátili k místu, kde vůz parkovali, už jej zde nenašli," řekla mluvčí jihomoravské policie Jana Šípková.

Kriminalisté nyní upřesňují přesnou škodu, podle předběžných odhadů přesáhne pět miliónů korun. "Po pachatelích policisté od pondělního večera pátrají," doplnila Šípková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám