Hlavní obsah

Mrtvou ženu z nádraží ubil druh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAVLÍČKŮV BROD

Náhodný chodec našel v noci na sobotu v depu na českobrodském nádraží zavražděnou ženu. Kriminalistům trvalo pouhých šest hodin, než zadrželi podezřelého. Jedná se o 36letého druha mrtvé, který svou 48letou přítelkyni podle policie ubil ze žárlivosti.

Článek

"Mrtvá žena byla nalezena krátce před páteční půlnocí. Po ohledání místa činu a bližším šetření kriminalisté zjistili, že zemřela násilnou smrtí," sdělil Novinkám v sobotu operační důstojník policie východočeského kraje.

Policisté okamžitě začali vyšetřování brutálního činu, přičemž stopy je dovedly až k druhovi zavražděné. "Po šesti hodinách od nálezu ženy byl zadržen její druh z Havlíčkova Brodu," pokračoval policista. Během výslechu vyšlo najevo, že milenecký pár v pátek večer popíjel alkohol v nádražní restauraci. Poté se společně vydal přes kolejiště do lokomotivního depa, kde se partneři začali hádat.

"Muž ji fyzicky napadl a tupým předmětem způsobil četná zranění v oblasti hlavy a krku, kterým žena na místě podlehla," uvedl dál operační.

"Motivem byla žárlivost, neshody a vliv měl i požitý alkohol," dodal.

Policisté proto podezřelého obvinili z trestného činu vraždy a umístili jej do cely předběžného zadržení, kde počká na rozhodnutí soudu o jeho vzetí do vazby. V případě uznání viny mu hrozí až 15 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám